Hoe kun je nu op de beste manier een lening voor je woning regelen in Amerika tegenwoordig?

Een huis bouwen is voor velen altijd een droom. Het verwerven van een gedegen kennis over verschillende slimme leenprogramma’s is zeer essentieel. Als u geld tekort komt, komt de financiering van uw huis u te hulp. California Refinance lening bieden creatieve plannen voor woningfinanciering.

Er is absoluut geen hypotheekverzekering. U wordt gefinancierd voor een eerste hypotheek, gevolgd door een tweede hypotheek die tegelijkertijd sluit of u koopt een huis. Terwijl de eerste hypotheek ongeveer 80% van de waarde van de woning zou dekken, zou de tweede hypotheek het deel of het resterende bedrag dekken.

Bij het aanvragen van een woningkrediet in CaliforniĆ« zult u verschillende terminologieĆ«n tegenkomen met betrekking tot de financiering van een huis. Laat ons er een paar zien. De “Piggyback lening” voor een omvat een 80-20 lening, die een 80% eerste hypotheek plus een 20% tweede hypotheek aangeeft. Op dezelfde manier betekent een 80-15-5 lening een 5% aanbetaling, enzovoort. U kunt veel geld besparen op het gebied van belastingaftrek voor een dergelijke combinatie van woningfinanciering. Houd er rekening mee dat de betalingen voor de hypotheekverzekering niet fiscaal aftrekbaar zijn.

Doe altijd eerst goed onderzoek voordat je een uiteindelijke keus maakt

Niemand anders dan u kan een verstandige beslissing nemen bij de keuze van het type lening. Denk na over het bedrag dat je nodig hebt om een woning te kopen en beslis dan over het type lening en de financiƫle instelling die je zal aanvragen voor een lening. U kunt ook advies inwinnen bij de kredietverantwoordelijken als u niet zeker bent. Er is altijd hulp beschikbaar voor California Refinance leningen.

Wat is het verschil tussen verschillende leningen bij een hypotheek?

Als u een minder goed krediet heeft, dan zijn vastrentende Eigen Vermogensleningen voor u. Hiermee gaan uw tarieven nooit omhoog. En de rente kan fiscaal aftrekbaar zijn. Een Home Equity Line of Credit daarentegen is als een creditcard.

U kunt geld lenen tot uw kredietlimiet. U moet de rente voor het geleende geld betalen. U kunt geld opnemen over een periode van 5 tot 10 jaar en het binnen 5 tot 10 jaar terugbetalen. Als u uw huis gaat verbouwen of op vakantie gaat, dan kunt u ervoor kiezen om de Equity Line te herfinancieren.

Beide leningen zijn zeer aantrekkelijk. Denk verstandig na en plan zo dat je niet opnieuw in de schulden raakt.